Dilluns comencen les obres per a la construcció d'una rotonda a la carretera d'Alella

Última revisió 24-07-2018 17:48
20/07/2018

El proper dilluns, 23 de juliol, comencen els treballs per construir una nova rotonda. S’ubicarà a la carretera d’Alella, que en aquest punt s’anomena carrer d’Amadeu I. Concretament, a la intersecció amb els carrers de Múrcia i de Rosa Sensat, just davant del pont que creua la riera d’Alella a l’alçada de l’Institut Mediterrània.

Es preveu que les obres s’allarguin durant sis mesos. S’executaran en tres fases per evitar restriccions de trànsit. Només serà necessari realitzar talls en el moment de dur a terme tasques concretes, com en el moment d’asfaltar i pintar la calçada.

Amb tot, sí que s’anul·larà una part de l’aparcament gratuït que hi ha en aquest indret, entre la carretera i la riera. Es recuperarà, però, aquest aparcament quan finalitzin les obres, amb les entrades i sortides reordenades. També s’hi col·locaran semàfors i refugis per al pas de vianants i s’il·luminarà tot l’àmbit d’actuació, on també s’hi farà una adequació paisatgística a més de la instal·lació d’una xarxa de reg.

Construcció d'una rotonda a la carretera d'Alella-carrer Rosa Sensat.L’obra va a càrrec de la Diputació de Barcelona, que ha signat un conveni amb l’Ajuntament del Masnou. Ambdues administracions cofinançaran el projecte, que compta amb un pressupost de licitació de 389.706 euros. L’objectiu és millorar la seguretat viària i la fluïdesa en un punt que absorbeix una gran densitat de trànsit.

Indret de la carretera d'Alella on es construeix una nova rotonda.
Indret de la carretera d'Alella on es construeix una nova rotonda.