Diagnosi de la realitat cultural del Masnou

Última revisió 10-09-2018 13:39
28/02/2007

El document de diagnosi es farà públic en el decurs de la jornada participativa que tindrà lloc aquest dissabte, 3 de març, a les 10 del matí, a Ca n'Humet. S'ha volgut fer una radiografia detallada de la realitat, feta per tècnics i experts, que ens revela aspectes molt útils sobre les dinàmiques culturals que hi ha al municipi. Per fer-ho, s'ha comptat amb el suport del CERC (Centre d'Estudis i Recursos Culturals) de la Diputació de Barcelona.

Carme Giol, tinenta d'alcalde de Cultura i Educació de l'Ajuntament del Masnou, ha explicat que, des de la seva àrea, "s'ha encetat un procés d'anàlisi i estudi sobre la realitat cultural del Masnou, amb la voluntat de millorar els serveis i les possibilitats que ofereix el municipi".

Des de la Regidoria de Cultura es vol convidar molt especialment la població, i que les persones interessades puguin dir-hi la seva i fer aportacions sobre aquest procés. D'aquesta manera, s'ha previst que, després de la presentació del document de diagnosi a càrrec de tècnics del CERC, es faci un taller participatiu sobre els equipaments culturals del nostre municipi.

La sessió s'iniciarà al punt de les 10 del matí d'aquest dissabte, a la sala polivalent de Ca n'Humet.