Convenis de col·laboració amb els casals de gent gran

Última revisió 17-07-2020 14:20
17/07/2020

Les presidentes de Can Malet, Ocata i Can Mandri i l’alcalde del Masnou signen els acords seguint  les mesures preventives davant la COVID-19

Les presidentes dels casals de gent gran de Can Malet, d’Ocata i de Can Mandri (Maria Rossell Obiols, Montse Carbonell Estruch i Maria Dolores Mora Ramírez, respectivament) han signat aquest matí els convenis de col·laboració anuals d’aquestes entitats amb l’Ajuntament.  Jaume Oliveras, alcalde del Masnou, els ha signat en representació del consistori.

Les signatures s’han fet per separat, seguint les mesures preventives davant la COVID-19. Així, s’han matingut les distàncies físiques, tothom duia la mascareta i s’han desinfectat les taules, les cadires i els bolígrafs abans que cadascuna de les presidentes signés el conveni de la seva entitat. Cal precisar que els tres casals romanen tancats, des de la declaració de l’estat d’alarma , per protegir els seus usuaris i usuàries de la COVID-19. Continuaran tancats fins a nou avís.

Amb tot, i davant la possibilitat que puguin reobrir si en els propers mesos disminueixin notablement els riscos d’aquesta pandèmia, el conveni regula l’aportació econòmica que fa l’ajuntament per tal que els tres casals puguin organitzar activitats per a la promoció de l’envelliment actiu. També tenen la funció de complementar els serveis públics que es presten al col·lectiu. L’aportació econòmica que rebrà el casal de Gent Gran de Can Malet és de 7.000 euros. Al d’Ocata li corresponen 6.000 euros. Al de Can Mandri, 5.500 euros.