Cap de setmana d'esport i cultura

Última revisió 22-07-2019 14:48
22/07/2019

Aquest diumenge, 21 de juliol, el Masnou va acollir una nova edició de l’aquatló infantil que se celebra dins del circuit Trikids Maresme, organitzat pel Club esportiu Trikids. Hi van participar un total de 130 nens i nenes d’entre 6 i 15 anys, dividits en les categories de prebenjamí, benjamí, aleví i infantil. Els participants van córrer al llarg del Passeig marítim del municipi i van nedar a la piscina del Club Nàutic.

La prova de natació, inicialment prevista a la platja, va haver de canviar d’ubicació a causa del mal estat de la mar. El Club Nàutic el Masnou va facilitar les seves instal·lacions per a què la prova es pogués dur a terme.

Tots els infants que hi van participar van aconseguir una medalla a l’arribada, doncs són proves no competitives que busquen la promoció d’aquests esports entre els més menuts. L’organització ha valorat positivament l’activitat que “va tenir un èxit de participació i bon ambient, i tant els nens i nenes com els organitzadors la vam gaudir moltíssim”. També remarquen que “l’entorn i el bon temps van fer possible un aquatló espectacular”.

Una altra de les cites esportives del cap de setmana va ser la de dissabte, 20 de juliol, una jornada en la què les instal·lacions del Club Deportiu Masnou van celebrar el primer torneig de futbol femení de 12 hores de duració. Des de les 9 fins a les 21 h més de cent jugadores van disputar diferents partits en aquest camp del municipi.

Aquest darrer cap de setmana també es va celebrar una nova edició de l’ itinerari "El Masnou sota les bombes" on hi van participar un total de 25 persones. Aquesta activitat s’ha programat dues vegades aquest any 2019, al gener i al juliol, coincidint amb els mesos en què van tenir lloc episodis de bombardejos durant la Guerra Civil. És un itinerari llarg de dues hores de duració i, aquesta  vegada, va tenir lloc a la tarda per evitar les hores de més calor.

 

 

 

Moment de la prova de natació de l'aquatló infantil Trikids
Moment de la prova de natació de l'aquatló infantil Trikids