Aquest diumenge, primera pedra al parc esportiu Pau Casals

Última revisió 10-09-2018 13:39
26/02/2007

L'acte de col·locació de la primera pedra del nou parc esportiu Pau Casals tindrà lloc aquest diumenge, 4 de març, a les 11 del matí, i comptarà amb la presència del president de la Diputació de Barcelona, Celestino Corbacho.
L'Equip de Govern municipal posarà en marxa, en aquesta ubicació, un nou parc públic obert que permeti la pràctica lliure d'activitats esportives.


El projecte proposa un espai públic distribuït en sis plataformes adaptades al desnivell del terreny, les quals acolliran una zona amb mirador, bar, pistes de petanca, zones d'estada, una pista poliesportiva d'ús lliure per al bàsquet, el futbol i el voleibol, taules de ping-pong, etc. A més a més, el projecte preveu unes zones amb arbres, aparcament, espais enjardinats i la construcció d'un edifici de 200 m2 per a magatzems, locals d'entitats, una sala de reunions i uns serveis públics.

Ara està previst abordar la primera fase del projecte, que inclou, aproximadament, tal com mostra la imatge, una tercera part de l'execució global.

Aquest diumenge, quan finalitzi l'acte de col·locació de la primera pedra al parc esportiu de Pau Casals, és previst presentar en societat el nou espai lúdic i el circuit de salut per a la gent gran a la plaça de Ramón y Cajal, que ha instal·lat l'Ajuntament del Masnou amb el suport de la Diputació de Barcelona.