Aquest dissabte, el Tercer Fòrum Local d'Educació

Última revisió 10-09-2018 13:39
19/03/2007

Aquest dissabte, 24 de març, se celebra el Tercer Fòrum Local d'Educació al Masnou, una jornada de treball oberta a tota la ciutadania per debatre i analitzar la situació de l'educació al municipi des de diferents àmbits. La jornada tindrà lloc a Ca n'Humet de 10 a 12 h. La Regidoria d'Educació, amb Carme Giol al capdavant, convida a tothom a partcipar-hi i "fer pinya" entorn del Projecte educatiu del Masnou (PEM).

La sessió del fòrum s'iniciarà a les 10 del matí amb la benvinguda de l'alcalde, Eduard Gisbert, i de la regidora d'Educació i Cultura, Carme Giol. A les 10.15 h, la mestra i doctora en psicologia M. Jesús Comellas parlarà sobre la importància de l'educació als municipis, partint de la idea que "per curar un nen fa falta un metge i per educar-lo fa falta tot el poble".

A les 11.30 h es presentaran les propostes dels equips educadors del Projecte educatiu del Masnou. La cloenda de la jornada s'ha previst al migdia a càrrec de la regidora d'Educació i Cultura.

Per aprofundir en el PEM i en el primer i el segon Fòrum Local d'Educació, us convidem a navegar per les pàgines del Projecte educatiu del Masnou en xarxa.