Alumnes de l'FP dual fan pràctiques a l'Ajuntament

Última revisió 03-10-2019 10:02
02/10/2019

Tres alumnes de l’Institut Maremar realitzen les pràctiques de l’FP dual a l’Ajuntament del Masnou. Completen així els seus estudis del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Integració Social amb formació dual. El 2 d’octubre van ser rebudes per l’alcalde, Jaume Oliveras, la regidora de Promoció Econòmica, Sílvia Folch, i la d’Acció Social, Yulay Martínez, per donar-los la benvinguda com a part de l’equip de l’Ajuntament.

Una de les alumnes realitza les pràctiques a la Regidoria d’Acció Social, al Departament de Gent Gran i Dependència. La segona, ho fa al Servei Local d’Ocupació, i, la tercera, també a la Regidoria d’Acció Social, formant-se i treballant en dos serveis: al Centre de Distribució d’Aliments (CDA) i a l’Equip Bàsic d’Atenció Social (EBAS).

Totes tres realitzen mitja jornada, durant gairebé deu mesos i integrades als equips tècnics. L’Ajuntament els ha assignat un tutor o tutora, professionals del consistori, que els acompanyen en el procés formatiu i laboral. Aquestes pràctiques són remunerades i, en total, l’Ajuntament hi dedicarà més de 8.000 euros.

Aquest és el quart any en què el consistori incorpora alumnes de l’FP dual en pràctiques. Tot plegat queda regulat amb un conveni de col·laboració signat pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat, titular de l’Institut Maremar i l’Ajuntament del Masnou. A més de regular les pràctiques de l’FP dual, l’acord inclou la possibilitat que ambdues parts col·laborin en altres aspectes relatius a l’àmbit formatiu i laboral, en benefici de l’alumnat de l’Institut Maremar i de la plantilla de treballadors i treballadores de l’Ajuntament.

Les tres alumnes completen així els seus estudis del Cicle Formatiu de Grau Superior d'Integració Social amb formació dual
Les tres alumnes completen així els seus estudis del Cicle Formatiu de Grau Superior d'Integració Social amb formació dual