Vacants a les escoles bressol municipals

Última revisió 05-11-2019 08:45
30/10/2019

Les escoles bressol municipals Sol Solet i La Barqueta disposen de places vacants. D'una banda, cadascuna té dues places vacants al grup de 0-1 anys (nascuts l’any 2019). Són places que no han estat ocupades i no es fan per sorteig, sinó per ordre d’arribada. De l'altra, a Sol Solet també hi ha una vacant al grup d'1-2 anys (nascuts l’any 2018) i a La Barqueta s’ha produït una plaça vacant al grup de 2-3 anys (nascuts el 2017). En aquests dos darrers casos, cal fer la sol·licitud de matrícula viva.

Sol·licitud de matrícula viva a Sol Solet

Les famílies interessades a ocupar aquesta plaça poden presentar una sol·licitud de matrícula viva i la documentació necessària per formalitzar-la, els dies 4, 5 i 6 de novembre, de 15.30 a 17.30 h a la mateixa escola bressol. Fora d’aquest termini, les sol·licituds de matrícula viva no seran admeses.  

El dia 8 de novembre, a les 13 h, tindrà lloc un sorteig públic entre les sol·licituds de matrícula viva que s’hagin presentat dins del termini indicat per assignar la plaça vacant. El sorteig públic per assignar la plaça tindrà lloc a la mateixa escola bressol.

Sol·licitud de matrícula viva a La Barqueta

Les famílies interessades a ocupar aquesta plaça poden presentar una sol·licitud de matrícula viva, i la documentació necessària per formalitzar-la, els dies 4, 5 i 6 de novembre, de 9 a 12 h i de 15 a 17 h, a la mateixa escola bressol. Fora d’aquest termini, les sol·licituds de matrícula viva no seran admeses.

El dia 7 de novembre, a les 10 h, tindrà lloc un sorteig públic entre les sol·licituds de matrícula viva que s’hagin presentat dins del termini indicat, per assignar la plaça vacant. El sorteig públic per assignar la plaça tindrà lloc a la mateixa escola bressol.

Pati exterior de l'escola bressol municipal Sol Solet
Pati exterior de l'escola bressol municipal Sol Solet