Oficines i serveis municipals. Afectacions coronavirus

Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), només amb cita prèvia

L’oficina només és oberta de forma presencial si es té cita prèvia. Per demanar hora, es pot fer telemàticament o telefònicament.


Mercat Municipal

Obert de dilluns a dissabte, de 7:30 a 14 h. Només obren les parades d'alimentació i de productes de primera necessitat.


Tancament del CIRD

El CIRD (Centre d’Informació i Recursos per a les Dones) és tancat. Per a urgències, podeu trucar als telèfons 934 880 845 i 934 872 437 o enviar un correu a cird@elmasnou.cat


SOREA

Oficina tancada.

Canals de contacte telefònics i telemàtics.


Deixalleries fixa i mòbil, tancades 

Des del dimarts 17 de març, ambdues deixalleries estan tancades a la ciutadania. Només és oberta la deixalleria fixa per als serveis municipals.


ORGT, només via telemàtica i telefònica

D'acord amb l'Estat d'Alarma decretat pel govern de l'Estat, i en aplicació de les mesures excepcionals que ha adoptat la Diputació de Barcelona, davant la situació generada per l'evolució dels contagis de Covid-19 provocada pel coronavirus, i amb la finalitat de reduir al màxim la propagació de la malaltia, les instal·lacions de l'Organisme de Gestió Tributària (oficines centrals i territorials i punts d'informació), romandran tancades mentre duri aquesta situació excepcional.

L'atenció als i les contribuents es manté a través dels següents canals:

Per conèixer les dates de finalització dels períodes de pagament voluntari dels tributs, cal consultar el web de l'ORGT (https://orgtn.diba.cat/ca/).

18/03/2020
Fins el 18/03/2030

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 27-03-2020 12:02