Visita guiada a la Casa Benèfica amb motiu del Dia Internacional dels Museus

Us convidem a conèixer un dels edificis modernistes més singulars del municipi del Masnou. Dissenyat per l'arquitecte Gaietà Buïgas i Monravà l'any 1902 i promogut per l'alcalde Pau Estapé i Maristany, la creació d'aquest asil benèfic va suposar la concessió a la vila del Masnou del títol de Benèfica per part del rei Alfons XIII.

Informació i reserves: mitjançant el formulari que es troba al peu d'aquesta pàgina o a l'Oficina de Turisme del Masnou, tel. 93 557 18 34 / turisme@elmasnou.cat

Dia Internacional dels Museus (18 maig)

El Dia Internacional dels Museus se celebra cada 18 de maig des de l'any 1977 a tot el món. Un dia de l'any on els museus són els veritables protagonistes, obrint les seves portes i oferint una atractiva oferta d'activitats per sensibilitzar-nos a nosaltres, els seus visitants, de la seva importància en el desenvolupament de la societat.

Una de les activitats principals de la celebració del Dia Internacional dels Museus és la Nit dels Museus, una iniciativa del Consell d'Europa que se celebra enguany el mateix dissabte 18 de maig. Durant aquesta nit, diversos museus de Catalunya obriran les portes més enllà de la mitjanit amb diverses propostes lúdico-culturals.

Un museu per a cada dia

A Catalunya comptem amb 113 museus que es tradueixen, sumats a les seves extensions, en 227 equipaments museístics i 397 col·leccions obertes al públic i de temàtica molt diversa. Museus d'art, d'arqueologia i d'història, d'autor, d'etnologia, de paleontologia, de ceràmica, de zoologia, de cinema, de disseny... Un museu diferent perquè cada dia de l'any grans i petits descobreixin, aprenguin i gaudeixin de la història, la cultura i el coneixement, tot connectant amb les seves inquietuds i emocions. Quin és el teu?

Una agenda en línia

Accedeix a l'agenda en línia del Dia Internacional dels Museus i la Nit dels Museus i tindràs al teu abast, sigui a través de l'ordinador o a través d'un dispositiu mòbil, la programació completa:

http://patrimoni.gencat.cat/ca/dim/agenda

18/05/2019
Hora inici 11:00
Casa Benèfica, c. del Rector Pineda, 12
Gratuïta
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 09-05-2019 10:52