Us convidem a degustar productes elaborats al Masnou, maridats amb vi de la DO Alella.
En aquesta ocasió el sommelier Xavier Bassa conduirà l'activitat maridant vianda freda de Can Rac, brandada de bacallà de la Bacallaneria Natalia, amb vermut Ecofriendly de Vermouth CISA i el vi dolç Laia Rosa de Serralada de Marina. Preu: 7 €.
Activitat programada en el marc del Vi + (el mes de la DO Alella). L’octubre és el mes de la DO amb Vi+, una iniciativa impulsada pel Consorci de Promoció Enoturística del Territori DO Alella que neix amb la ferma voluntat de dinamitzar el territori, donant a conèixer i promocionant el món del vi a través d’un cicle d’activitats i experiències enoturístiques.
El contingut del Vi+ combina activitats puntuals amb d’altres de llarga durada, com ara: presentacions de vins i visites a cellers; tastos dirigits; menús i tallers gastronòmics; jornades de debat; propostes de música, teatre, literatura i poesia maridades amb vi; esdeveniments esportius; rutes patrimonials i sortides guiades a la natura; packs d’hotel, wellness i vinoteràpia.
Informació: Oficina de Turisme del Masnou: 93 557 18 34 / turisme@elmasnou.cat
Reserves: plataforma Queda’t