Presentació del llibre 'La frase immutable', de Vicenç Llorca

Presentació del llibre La frase immutable. Poemes escollits (1987-2019), del poeta resident al masnou Vicenç Llorca. La presentació serà a càrrec d'Antonio García Lorente.

A La frase immutable Vicenç Llorca aplega una seixantena de poemes dels deu llibres que ha publicat fins ara, i les versions en castellà elaborades per diversos traductors de prestigi i el mateix poeta.

Entre els temes principals de la seva obra destaquen l’expressió lírica de l’amor com a font de sentit, tant per als amants com en les relacions entre pares i fills o en l’amistat; l’origen de la imatge que construïm del món com un apassionant diàleg entre el cos i la llum; la relació amb les ciutats on vivim, o la recerca de l’harmonia amb la naturalesa i el fluir dels elements.

Humanista, Llorca construeix un ric univers poètic en què es desenvolupen símbols espacials com el de la plaça o literaris com el de la recreació del viatge homèric. Metafísics i sensuals, reflexius i vitals, els seus versos constitueixen un dels itineraris poètics més atractius i coherents de la poesia catalana contemporània.

07/10/2020
Hora inici 18:30
Durada : 1 h 30 min
Ho organitza : Ajuntament del Masnou i Biblioteca Joan Coromines
Tipus d'acte : Presentacions de llibres
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 21-09-2020 14:52