Fascurt, Festival de Curtmetratges del Masnou i Fascurt Kids

17a edició del Festival de Curtmetratges del Masnou, amb projeccions a la platja d'Ocata, activitats infantils, conferències, tallers...

El Fascurt arriba a la seva 17a edició amb més de 800 curts inscrits, dels quals 30 han estat seleccionats per participar a concurs a les seccions de Ficció, Animació i Undercurt.

La cita tindrà lloc, com sempre, a la platja d’Ocata del Masnou, del 4 al 6 de Juliol. En paral·lel, s'organitza el Fascurt Kids, entre el 2 i el 4 de juliol.

Es pot consultar el programa i tots els detalls a: 

Fascurt: 4, 5 i 6 de juliol

Els curts seleccionats al concurs opten a uns premis amb una dotació econòmica de 1.500€  pel millor curtmetratge de Ficció, 700€ pel millor curtmetratge Undercurt, 800€ per al millor curtmetratge d’Animació i 500€ pel Premi del públic.

A més dels 30 curts seleccionats per al concurs, la programació es completa amb les seccions fora de competició com, El Frikicurt, curt de tancament de les sessions de temàtica freak, Curts El Masnou,  Curt Clàssic i també amb col.laboració del Festival Fantosfreak de Cerdanyola, del qual es projectarà un recull d’alguns dels curts més terrorífics d’aquest certamen.

També hi haurà una taula rodona amb la  temàtica cinema i teatre català amb perspectiva de gènere i una altra xerrada sobre  el cinema de terror i perquè proliferen tant els festivals de terror. Una vegada finalitzades les projeccions  de divendres i dissabte, les nits seran amenitzades per sessions de Dj’s.

Fascurt Kids: 2, 3 i 4 de juliol

Paral.lelament hi haurà formació pels més petits amb el Fascurt Kids, amb els tallers sota inscripció prèvia, de doblatge, autoretrat digital i pixilació.

02/07/2019
Fins el 06/07/2019
Platja d'Ocata i altres localitzacions.
Ho organitza : Akonga (entitat cultural). Amb la col·laboració de l'Ajuntament del Masnou.
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 27-06-2019 10:07