Una setmana dedicada a l'educació i l'esport

Última revisió 16-05-2019 08:00
15/05/2019

Durant aquesta setmana, entre el 13 i el 17 de maig, se celebra una nova edició de la Setmana de l'Educació i l'Esport, en què participen més de mil escolars del municipi. Durant aquests dies, els infants i joves faran esport al Complex Esportiu, als dos camps de futbol i al Club de Tennis El Masnou. Practicaran rugbi, tennis i bàdminton, i també, hi ha prevista una activitat d’orientació a la vall de Rials.

Les escoles i instituts del municipi participen en aquestes jornades amb l’alumnat des de 3r de primària fins a 4t d’ESO. En total, 453 alumnes jugaran a rugbi; 267, a tennis; 260, a bàdminton, i 330 practicaran orientació. També, s'ha cedit material esportiu als centres educatius perquè els alumnes que no participin en cap dels quatre esports que s'ofereixen fora del centre puguin practicar jocs que comportin activitat física. 

Aquesta Setmana és una iniciativa organitzada per l'Ajuntament del Masnou i la Mesa de Professors d'Educació Física del Masnou (formada per professors i professores dels centres escolars del municipi), amb l'objectiu de difondre i ressaltar els valors educatius que es poden transmetre a infants i joves per mitjà de l'esport, així com a persones de qualsevol edat.

Jornada de rugbi al Camp de futbol d'Ocata
Jornada de rugbi al Camp de futbol d'Ocata