Ja es pot llegir el número de setembre d''El Masnou Viu'

Última revisió 22-09-2020 09:56
18/09/2020

Ja és al carrer el número de setembre de la revista El Masnou Viu.

La portada està dedicada a la celebració d'una Diada atípica, per les restriccions i les mesures preventives que s'han hagut d'implantar a causa de la COVID-19.

Inclou una entrevista amb l'alcalde, Jaume Oliveras, en què analitza la situació actual al Masnou i explica les prioritats i els projectes de l'Ajuntament, poc després d'haver-se complert un any des de l'inici del mandat actual (2019-2023). Alhora, els grups de l'oposició publiquen la seva valoració d'aquests primers mesos d'obra de govern.

Pel que fa a l'actualitat, la revista aborda els assumptes més rellevants d'aquest estiu, com les actuacions que s'han posat en marxa per reduir la delinqüència o el tancament del centre de menors tutelats que la Generalitat havia instal·lat a l'aberg Batista i Roca. També s'hi pot llegir informació sobre l'inici del curs escolar i les mesures especials que s'han implantat per minimitzar els riscos que comporta la pandèmia, entre molts altres temes.

La protagonista de l'entrevista és l'artista de renom internacional Lita Cabellut. L'entitat escollida per a la secció Punt de trobada és l'Agrupament Escolta Foc Nou. Com és habitual, la revista també inclou l'agenda d'actes i la secció Tribuna Política, en la qual els grups municipals expressen les seves opinions i anàlisis. 

Portada del número 122 de la revista 'El Masnou Viu' (setembre 2020)
Portada del número 122 de la revista 'El Masnou Viu' (setembre 2020)