Finalitzades les activitats de l'Espai Saludable

Última revisió 08-08-2019 12:00
08/08/2019

El 7 d’agost va tenir lloc la darrera sessió de les activitats programades aquest any a l’Espai Saludable. En total, més d’una seixantena de persones han participat en les tres sessions que han tingut lloc entre els mesos de juliol i agost a la platja d’Ocata.

El darrer taller va ser el de primers auxilis i reanimació cardiopulmonar, impartit per un metge i una infermera del CAP Ocata. A més, també es van donar consells d’hàbits saludables a la platja, com la utilització de protecció solar, protegir-se del sol amb para-sols, refrescar-se sovint, hidratar-se... També, es van repartir cremes solars, aigües, sucs, ventalls i gorres, i als participants en el taller se’ls obsequiava amb un necesser.

D’altres activitats relacionades amb la cura de la salut i el benestar van tenir lloc el 18 de juliol, amb els tallers d’educació postural, organitzats per l’associació Afibromare, i de txikung i mindfullness, organitzats per l'entitat ESQUIMA.

Fins a final d’agost, en aquest espai hi haurà un informador fent difusió dels bons hàbits i repartint productes proporcionats pels col·laboradors (dos supermercats i tres farmàcies del Masnou) i la Diputació de Barcelona.

 

L’Espai Saludable

És un espai de 7.000 metres quadrats, ubicat a l’altura de l’edifici de l’Ajuntament (va des de l'altura del carrer de Tomàs Vives fins al carrer dels Capitans Comellas). Té unes normes d’ús durant els mesos de juliol i agost que pretenen facilitar la convivència entre les persones usuàries de la platja: no s’hi permet fumar ni el consum de begudes d’alta graduació ni la música alta.

 

 

 

El darrer taller va ser el de primers auxilis i reanimació cardiopulmonar, impartit per un metge i una infermera del CAP Ocata
El darrer taller va ser el de primers auxilis i reanimació cardiopulmonar, impartit per un metge i una infermera del CAP Ocata