En marxa la reparació de diverses voreres al Masnou Alt

Última revisió 16-01-2020 08:35
15/01/2020

Dilluns, 13 de gener, es van iniciar les obres de reparació de les voreres del carrer de la Pollacra Goleta Constancia, entre els d'Almeria i del Berguedà, a la zona del Masnou Alt. Mentre durin les obres –unes dues setmanes–, aquest tram de carrer romandrà tallat al trànsit. Els vehicles que utilitzin l'aparcament públic descobert que es troba en aquest indret hauran d'entrar-hi i sortir-ne per l'accés del carrer del Berguedà. El tall no afecta el servei d'autobús.

Aquestes obres inclouen la tala de sis arbres de l’espècie Styphnolobium japonicum (Sophora japonica) que han provocat que la vorera estigui molt deteriorada i malmesa a causa de l'envelliment i l'aixecament de les arrels superficials de l’arbrat. En aquesta ocasió, se n'ha descartat el transplantament donat l’elevat cost econòmic que comportaria sumat al risc de la no supervivència de les espècies.

Una vegada finalitzin aquestes obres, començarà una altra actuació per reparar les voreres del carrer del Berguedà, entre els de Pollacra Goleta Constancia i la Selva. Tot seguit, es procedirà a fer la mateixa actuació al carrer del Dr. Olivé Gumà, entre els de Gaietà de Planella i Joan XXIII. Aquesta darrera actuació també inclou la tala de cinc arbres –per idèntics motius que en el cas anterior– i la retirada de cinc soques.

Les obres, que tenen un cost total de gairebé 44.000 euros (IVA inclòs),  s’estendran fins a final de febrer o principis de març. Es preveuen noves afectacions al trànsit rodat que s’aniran concretant a mesura que avancin les obres.

La primera actuació s'està duent a terme al carrer Pollacra Goleta Constança, entre els carrers d'Almeria i del Berguedà.
La primera actuació s'està duent a terme al carrer Pollacra Goleta Constança, entre els carrers d'Almeria i del Berguedà.