Consells de seguretat durant les vacances

Última revisió 06-08-2019 08:10
26/07/2019

Al Masnou, hi ha el servei "Vacances segures" de la Policia Local

Tant els Mossos d'Esquadra com la policia local del Masnou han facilitat informació per fer arribar a la ciutadania consells per mantenir la llar segura durant la temporada de vacances.

La campanya de Mossos inclou un seguit de consells per augmentar la seguretat al domicili, així com d’altres adreçats a totes aquelles persones que marxen de vacances i són fora de casa uns dies. Podeu llegir-los tots aquí.

D’altra banda, la policia local ofereix, de nou, el servei "Vacances segures". Els veïns i veïnes del Masnou poden sol·licitar aquest servei  quan s'absenten del seu domicili. Les persones que el sol·liciten queden inscrites en un registre de la policia local que permet que puguin posar-s'hi en contacte de manera àgil si es detecten incidents a la llar, com robatoris.

Per donar-se d'alta en aquest servei, cal sol·licitar-lo mitjançant una fitxa que es pot aconseguir en aquest enllaç o bé a les dependències de la policia local i a l'OAC (Roger de Flor, 23). El document només és vàlid si qui el signa compleix els requisits per fer-ho, és a dir, ha de ser persona interessada com a propietari o inquilí o resident, i ha d'estar correctament identificada. Qualsevol altra petició que no compleixi els requisits esmentats no és admesa.

En el cas dels establiments comercials interessats a disposar d'aquest servei, cal que se n'informin a les instal·lacions de la policia local, ja que hi ha una altra aplicació específica per a comerços que funciona des de fa temps.

Més informació a oac@elmasnou.cat / seguretatciutadana@elmasnou.cat

 

Consells per mantenir la llar segura durant la temporada de vacances.
Consells per mantenir la llar segura durant la temporada de vacances.