Comença la preinscripció a les escoles bressol municipals i a l'Escola Municipal de Música

Última revisió 13-05-2020 12:21
12/05/2020

Entre el 13 i el 22 de maig, a més de les preinscripcions als cicles d’infantil, primària i ESO, també es poden presentar les sol·licituds de preinscripció a les dues escoles bressol municipals (Sol Solet i La Barqueta) i a l’escola municipal de música del Masnou (EMUMM). Tant la sol·licitud com la documentació que hi està relacionada s’han de presentar, preferentment, per via telemàtica al correu electrònic educacio@elmasnou.cat. Les persones que no tinguin mitjans per enviar la preinscripció per correu electrònic podran presentar-la presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) del 19 al 22 de maig, si abans han demanat cita prèvia al telèfon 93 557 17 77 o clicant aquí.

Es recorda que, a causa del tancament de centres per la COVID-19, enguany molts centres educatius com les escoles bressol no han estat a temps d'oferir la jornada de portes obertes. Per tant, no serà possible realitzar visites a les escoles bressol Sol Solet i La Barqueta, però la informació del centre i el seu projecte educatiu es podran consultar a la pàgina web de cada una i a la Guia educativa del Masnou 2020-2021.

Pàgines web dels centres educatius

Sol Solet

La Barqueta

EMUMM

Guia educativa

Documentació relativa a les escoles bressol muncipals

Documentació relativa a l'Escola Municipal de Música

Tant la sol·licitud com la documentació que hi està relacionada s'ha de presentar, preferentment, per via telemàtica al correu electrònic educacio@elmasnou.cat.
Tant la sol·licitud com la documentació que hi està relacionada s'ha de presentar, preferentment, per via telemàtica al correu electrònic educacio@elmasnou.cat.