Comença el Fascurt, Festival de Curtmetratges del Masnou

Última revisió 05-07-2019 12:01
04/07/2019

La platja d’Ocata acull les projeccions de les propostes de la mostra cinematogràfica, entre el 4 i el 6 de juliol

Aquest dijous, 4 de juliol, comença la 17a edició del Fascurt, el Festival de Curtmetratges del Masnou, que organitza l’entitat cultural AKONGA amb la col·laboració de l’Ajuntament del Masnou. Se'n pot consultar la programació al web fascurt.cat.

D’entre 800 curts inscrits, són 30 els que han estat seleccionats per participar en les tres seccions del festival: Ficció, Animació i Undercurt. Les produccions opten als premis: Millor Curtmetratge de Ficció (1.500 euros), Millor Curtmetratge d’Animació (800 euros), Millor Curtmetratge Undercurt (700 euros)  i Premi del Públic (500 euros).

A més dels 30 films que participen en aquestes categories, la programació es completa amb les propostes de les seccions fora de competició: Frikicurt, Curts El Masnou, Curt Clàssic i un recull d’alguns dels curts més terrorífics projectats al Festival Fantosfreak de Cerdanyola.

Però el Fascurt va encara més enllà. Durant el Festival tenen lloc taules rodones, xerrades, sessions de disjòqueis... A més, durant els dies previs, ha tingut lloc el Fascurt Kids, amb tallers per a nens i nenes que requerien inscripció prèvia. Les temàtiques han estat el doblatge, l’autoretrat digital i la pixilació.