Preinscripció i matrícula

Curs 2021-2022

Xerrades informatives

La Regidoria d’Educació organitza dues xerrades informatives sobre el procés de preinscripció i matrícula: l’una, adreçada a les famílies que hagin de sol·licitar una plaça de P3 per al proper curs, i l’altra, per a les famílies amb fills i filles que hagin de començar 1r d’ESO.

A les xerrades s’informarà sobre l’oferta de grups, els calendaris definitius de tot el procés, els criteris generals i complementaris, i la documentació que cal presentar en cada cas.

Tindran lloc els dies 3 i 4 de març. Més informació.

Portes obertes

Les jornades de portes obertes per a la preinscripció i matrícula del curs escolar 2021-2022 resten condicionades per la situació sanitària derivada de la pandèmia de la COVID-19 i les mesures de seguretat que corresponguin.

Cal posar-se en contacte amb cada centre educatiu per confirmar dates i horaris. S'estableixen diversos formats per a les jornades de portes obertes, per tal de minimitzar riscos davant la pandèmia, com visties individuals o en grups reduïts o presentacions telemàtiques. Cada centre ha escollit els formats que considera més adients.

Consulteu:

Prota principal de l'Escola Ferrer i GuàrdiaCalendari de portes obertes i informació de cada centre


Informació oficial (Generalitat de Catalunya)

Accés als estudis - Generalitat de Catalunya

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 25-02-2021 12:44