Consolidació del teixit empresarial

Logotip de la Centre d'Empreses Casa del MarquèsL'Ajuntament del Masnou va crear el Centre d'Empreses Casa del Marquès, un equipament municipal que persegueix promoure el desenvolupament econòmic local a través del suport i el foment d'iniciatives empresarials, amb el consegüent efecte positiu sobre la creació d'ocupació i la consolidació del teixit productiu del territori.

El Servei de Creació i Consolidació d'Empreses treballa en diferents línies d'actuació per aconseguir un teixit empresarial sòlid, diversificat, amb capacitat de creixement i generador d'ocupació.

Assessorament per a la creació d'empreses:  Es dona informació i acompanyament a les persones emprenedores durant el procés d'estudi i creació de la seva empresa. Més informació.

Assessorament a empreses: Es dona informació i assistència tècnica a les empreses en el seu procés de consolidació.

Allotjament d'empreses: Es lloguen espais de reunió i formació, despatxos i llocs de coworking al Centre d'Empreses Casa del Marquès.

Prospecció: S'obté informació de les empreses per detectar-ne les necessitats i oferir-los suport.

Cooperació empresarial: S'impulsa la cooperació entre empreses del territori mitjançant l'organització de trobades empresarials. Consulteu l'agenda del Centre d'Empreses Casa del Marquès.

Formació per a la creació i la consolidació d'empreses: Es programen cursos i seminaris per a persones emprenedores, per a establiments comercials i per a empreses en general. Més informació.

 

  Imatge inexistent  Logo Fons Europeu    soc

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 26-08-2021 08:42