Accions de formació

Des del Servei de Formació de la Unitat de Promoció Econòmica es dissenyen propostes de formació innovadores, adaptades a les necessitats formatives que reclamen els usuaris i usuàries del servei i les empreses del municipi, amb l'objectiu de contribuir a la qualificació professional de les persones i empreses del sector.


Formació ocupacional

Cursos de capacitació professional per millorar les competències personals. Són cursos subvencionats pel Fons Social Europeu. A Catalunya, l'organisme responsable d'aquests cursos és el Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, que té com a objectiu principal aplicar polítiques sobre l'ocupació, dins de la vessant pública i seguint les directrius del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC).

El 2003, la Unitat de Promoció Econòmica va obtenir la certificació UNE-EN-ISO 9001:2008, que l'acredita com a centre de formació ocupacional.

Formació contínua

Adreçada a empreses, treballadors i treballadores, i persones en situació d'atur, per millorar els seus nivells de competitivitat, actualitzar els seus coneixements i facilitar-los l'accés al mercat laboral.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 26-08-2021 08:39