Trobada Artesana al Baix Maresme

Inspira't
Enforteix-te
Enfoca't

Sota el lema "Inspira't, enforteix-te, enfoca't", els ajuntaments d'Alella, el Masnou, Montgat, Teià i Tiana han organitzat la primera Trobada Artesana al Baix Maresme, que va tenir lloc el 25 de gener del 2022. 

S’adreçava a professionals dels sectors de l’artesania i la creativitat, amb l’objectiu de fer créixer els seus projectes empresarials, fer xarxa, facilitar recursos pràctics i donar a conèixer experiències d’èxit de persones que han convertit l’artesania en el seu estil de vida. Ha comptat amb un equip de ponents de primer nivell, referents en els seus respectius àmbits.

A més, d'aquesta trobada ha sorgit el repte artesanal participatiu del Baix Maresme, que impulsa un col·lectiu de creadors i creadores locals. Es tracta d’un projecte obert a tots els artesans i artesanes que vulguin apuntar-s’hi i que culminarà amb una exposició conjunta.

Per participar-hi, només cal posar-se en contacte amb el grup impulsor a través de l’adreça electrònica repteartesabaixmaresme@gmail.com.

Retransmissió de la 1a Trobada Artesana

Programa


Dia: 25 de gener de 2022
Lloc: Sala Joan Comellas de l'Edifici Centre (c. de Josep Pujadas Truch, 1. El Masnou).
Horari: de 9 a 14 h


9.00 h - Arribada i acreditacions

9.20 h – Benvinguda i salutació

9.30 h - Presentació de la Trobada

A càrrec de Francesca Tur, publicista especialitzada en el món de les tendències i dedicada a l’assessorament estratègic creatiu per a marques.

9.45 h - Conversa inspiracional
Aportar inspiració i motivació és l’objectiu d’aquesta conversa on s’establirà un diàleg entre emprenedors creatius amb trajectòria i una professional de les tendències.
A càrrec de Francesca Tur, publicista especialitzada en el món de les tendències, Andrea Ayala, dissenyadora de moda i docent a les escoles LCI i ESDI i Luca Hugo Brucculeri, dissenyador efímer d’espais temporals barrejant el disseny, l’art i l’artesania.

10.45 h - Pausa-cafè

11.00 h – Taller creatiu Imagina, crea, atreveix-te
Amb aquest taller creatiu aconseguirem comprendre i exercitar la creativitat des d’una perspectiva individual i col·lectiva per generar idees innovadores.
A càrrec de Lucas Daglio, director creatiu i fundador de Stay Hungry Stay Foolish i Guadalupe González, directora d’art i dissenyadora. Presentació a càrrec de Francesca Tur.

12.10 h – Xerrada workshop: Com fer-te amic del màrqueting i les vendes
Amb aquesta xerrada workshop descobriràs què fa que la personalitat del creador tendeixi a evitar el màrqueting i les vendes i estratègies per començar a millorar en aquestes àrees del negoci i fins i tot a gaudir-les!
A càrrec de Mònica Rodríguez, mentora de negocis, formadora, autora i speaker especialitzada en Slow Business i fundadora d’Empresas Creadoras, una escola de negocis per a creadors i creatius. Presentació a càrrec de Francesca Tur.

13.20 h - Presentació del repte artesanal participatiu del Baix Maresme
A càrrec d’artesans i artesanes locals.

13.35 h - Cloenda

 

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 26-01-2022 11:14