Protocol de recollida d'Andròmines

La brigada de Manteniment i Serveis té assignades, entre altres tasques, la recollida de voluminosos de la via pública. El protocol establert per la Regidoria per a la retirada controlada d’aquests residus és el següent:

Dies fixos de recollida:

Dilluns, dimecres i divendres tant per a recollir mobiliari i andròmines, com per a recollir ferralla i electrodomèstics.

Horari de recollida:

  • Hivern: de 8 a 14 h
  • Estiu: de 7 a 13 h

Tràmits per sol·licitar el servei

Sempre s’ha de trucar prèviament, en horari d’atenció al públic, de 8.30 a 14 h, al telèfon 93 557 16 00.

Què necessiteu saber?

Cal baixar els mobles i estris domèstics vells a partir de les 22.00 hores del dia abans de la recollida i deixar-los al davant de la porteria de casa. No s’han de dipositar a les àrees d’aportació perquè destorben el servei de recollida d’escombraries.
No es poden deixar objectes de vidre ni miralls ni objectes punxants que comportin perill per als usuaris de la via pública.
No es recullen andròmines corresponents a reformes de la llar (parquets, sostres, runa, restes de lavabos, cuines...).
El Servei de Manteniment també informa de com cal reciclar diferents elements que no es poden llençar indiscriminadament, sinó que necessiten un tractament especial de residus (per exemple: uralites, bombones de butà...).

Qui ho pot demanar?

Qualsevol persona que es vulgui desprendre d’un moble o d’un estri domèstic vell. Cal saber que és un servei exclusiu per a particulars, no per a comerços ni indústries.
El termini de recollida és inferior a una setmana.

Preu del servei

Gratuït

Informació complementària

En tot cas, cal tenir molt present que la deixalleria mancomunada del Masnou, Alella i Teià és oberta de dimarts a dissabte, de 10 a 14 h i de 16 a 19 h, i els diumenges, de 10 a 13 h. El telèfon és el 93 555 86 99.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 23-01-2020 14:10