Serveis

Platja del MasnouConsulteu l'estat de les platges del Masnou, amb informació actualitzada diàriament. Pel que fa al servei de vigilància i socorrisme, l'horari de cobertura del servei és de 10 a 19 h fins al 30 d'agost, i també els dies  5-6 de setembre i  11, 12 i 13 de setembre.

Podeu consultar-hi també la qualitat de l'aigua durant l'estiu. L'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) vigila i informa de l'estat de la qualitat de l'aigua a les platges i se'n publiquen els controls.

També trobareu més informació a la pàgina de la Diputació de Barcelona.

Una guia per conèixer les platges del Maresme

Sota el segell de Costa de Barcelona-Maresme, s'hi agrupen 30 poblacions, 16 de les quals a la costa –uns 440.000 habitants–, amb un total de 52 quilòmetres de litoral entre Montgat (al sud) i Malgrat de Mar (al nord). En aquest litoral es pot gaudir de 49 platges de sorra daurada de gra mitjà i gruixut, que abracen un total de 37 quilòmetres de front marítim. Hi ha des de grans platges sorrenques fins a caletes rocoses amb una amplada mitjana aproximada de 55 metres. Per conèixer-les totes aquest estiu, podeu consultar el fullet informatiu Platges del Maresme, editat per Costa de Barcelona-Maresme.

Pel que fa al Masnou, hi ha dues platges: la platja del Masnou, situada al costat més proper a Barcelona, i la platja d'Ocata, que es troba a la banda del port més propera a Mataró. Destaquen per les aigües tranquil·les de color blau i una sorra de gra gruixut i daurat. La platja d'Ocata, és la principal, per la ubicació, la grandària i l'amplada. D'altra banda, la platja del Masnou, situada al sud del port esportiu, és una platja més estreta i tranquil·la.

Les sis guinguetes que s’estenen al llarg dels nou quilòmetres de platges masnovines ja estan en funcionament. Com l’any anterior, en la segona temporada del nou model de guinguetes, s’ubiquen a l’altura de la riera d’Alella, el baixador d’Ocata, el carrer dels Capitans Comellas, el carrer del Pintor Miquel Villà, l’avinguda de la Mare de Déu de Núria i la del President John F. Kennedy, amb una oferta gastronòmica diversa i completada amb activitats d’oci per a tots els públics (monòlegs, sessions de discjòqueis, activitats infantils...).

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 23-05-2018 11:23