Com s'accedeix a la platja

Per accedir a la platja, cal travessar la carretera i la via fèrria. Per fer-ho, hi ha deu accessos soterrats i un d'elevat per a vianants.
No està permès l’accés amb vehicles a la platges, però es pot accedir al port esportiu a través de l’accés soterrani de la riera d'Alella i pel baixador d'Ocata.

ñdwd

ss


Aquests accessos tenen sortida al passeig Marítim (entre la via del tren i la platja). 

Per arribar a l'aigua

Platja del Masnou

Hi ha una passera i una maroma (línia de vida) per ajudar les persones a entrar i sortir de l'aigua davant del mòdul de salvament.

Platja d'Ocata

La platja d'Ocata té instal·lades diverses passeres, algunes de les quals arriben vora l'aigua, i tenen maromes.

Les línies de vida estan situades, de llevant a ponent, en aquest ordre: davant del restaurant La Nècora d'Or, davant de l'estació d'Ocata, a l'altura del carrer Capitans Comellas, del carrer del Pintor Miquel Villà, de l'avinguda de la Mare de Déu de Montserrat i de l'avinguda del John F. President Kennedy.

  
jnxxhgh

 

Cadira amfíbia

Les persones amb mobilitat reduïda poden sol·licitar el servei de cadira amfíbia per banyar-se al mar, en ambdues platges. 

Cal adreçar-se al servei de socorrisme o trucar al número de telèfon 637.516.635.

Per protocol covid, els  o les socorristes no acompanyaran la persona usuària a l’aigua, només cediran la cadira amfíbia. La persona que es vol banyar haurà d'utilitzar el servei amb un acompanyant.

Accessos adaptats per a persones amb mobilitat reduïda

ghjActualment, per accedir a la platja d'Ocata hi ha dos passos soterrats adaptats per a persones amb mobilitat reduïda:

  1. Davant la plaça Llibertat, al qual s'accedeix per ascensor per la part del poble i té sortida entre el restaurant La Nècora i el Club Nàutic.
  2. Davant del Mercat Vell

La platja de Masnou compta amb un pas soterrat adaptat a l’alçada de la cruïlla de la N-II amb la carretera d'Alella

Al costat d'aquests passos hi ha pàrquings amb places reservades a persones amb mobilitat reduïda.

Pàrquings

ssssDes de l'Ajuntament es promociona l'accés a la platja amb transport públic, amb bicicleta i a peu. Tot i així, aquells usuaris i usuàries que opten pel transport privat disposen de nombroses places de pàrquing:

  •   Al passeig de Can Teixidor *
  •   Al carrer d'Amadeu I
  •   Al costat de la rotonda de la carretera d'Alella
  •   A l'aparcament privat del port esportiu
  •   Al Mercat Vell ( és zona blava - de pagament)
  •   Al carrer de l'Agricultura i a l'avinguda del Maresme *
  •   Al sector Voramar 2 (zona Eroski) *

* Els pàrquings marcats amb asterisc són de zona taronja, de pagament. Les persones que paguen l'impost de vehicles de tracció mecànica (IVTM) al Masnou podran estacionar-hi sense haver de pagar la taxa corresponent. Caldrà, però, que disposin de la targeta taronja que atorga l'Ajuntament. La gent d'altres municipis que vingui al Masnou i estacioni en zona taronja haurà d'abonar la taxa. La temporada de zona taronja és de l'1 de juny al 30 de setembre.
 

Carril bici

sdsAl passeig que discorre paral·lelament a la platja d'Ocata, l'any 2005 s'hi va inaugurar un tram de 425 metres de carril bici. Tot i que la resta del passeig no té un carril bici específicament senyalitzat, es tracta d'una zona adequada per als desplaçaments amb bicicleta.

 

 

 

 

hjLa velocitat màxima en aquesta zona està limitada, ja que és una zona compartida amb els vianants i se'ls ha de respectar la prioritat.

 

 

 

 

Hi ha pàrquings per a bicicletes al costat de les estacions de la RENFE del Masnou i d'Ocata, de les parades d'autobusos, dels accessos a la platja, i al passeig de la platja (a l'altura de l'avinguda de la Mare de Déu de Núria).

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 28-07-2021 14:28