Lliurades les claus dels pisos de lloguer per a gent gran del carrer de Josep Tarradellas

El conseller de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat, Francesc Baltasar; l'alcalde del Masnou, Eduard Gisbert, i el tinent d'alcalde d'Urbanisme i Habitatge, Màxim Fàbregas, van lliurar, aquest dijous, 30 de setembre, a les 17 h, les claus dels 20 habitatges de protecció oficial per a gent gran del carrer de Josep Tarradellas. També van assistir al lliurament el director general de Promoció de l'Habitatge, Joaquim Gascó; el conseller delegat d'Adigsa, Frederic Linares, i el director tècnic d'Habitatge de l'Institut Català del Sòl, Gonçal Marquès. Des de les 15 h, els adjudicataris i adjudicatàries van passar per la segona planta de Can Malet, per signar el contracte dels pisos.

L'edifici té quinze habitatges d'un dormitori i cinc de dues habitacions, amb una superfície útil de 43 a 60 metres quadrats. També hi ha un aparcament de 19 places i un local. Les instal·lacions inclouen una xarxa separativa d'aigües i plaques per a l'aprofitament de l'energia solar per a la producció d'aigua calenta sanitària.
 
Els pisos han estat construïts per l'Institut Català del Sòl i seran administrats per Adigsa, empresa pública adscrita al Departament de Medi Ambient i Habitatge. L'obra ha tingut un cost d'1,42 milions d'euros i l'empresa adjudicatària ha estat Construcciones Curto, SA. El projecte ha estat a càrrec dels arquitectes Gemma Aznar i Manel Pallarès.

Aquesta és la tercera promoció d'habitatge protegit que es fa al municipi i és la primera que va destinada a la gent gran. Les altres dues promocions es van destinar a joves menors de 35 anys: la primera promoció d'habitatge jove va ser de 18 habitatges a Can Jordana, les claus dels quals es van lliurar el 24 de febrer de 2007, i la segona va ser de 71 habitatges al Sector LLevant, les claus dels quals es van lliurar el 27 de juliol de 2009.

Després de l'entrega de claus, tant les autoritats com els adjudicataris i adjudicatàries van visitar els pisos. A continuacíó, us oferim l'àlbum de fotografies de l'acte. Recordeu que, si cliqueu a sobre la imatge, podreu veure-la ampliada.

Imatges

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 19-04-2018 19:10