Regidoria d'Acció Cívica

La regidoria de Acció Cívica té com a missió impulsar i millorar els mecanismes de participació dels veïns i veïnes del Masnou en els afers que interessen la seva comunitat. Per aconseguir-ho pretén millorar la comunicació entre la ciutadania i l'Ajuntament, fomentar la transparència en la gestió, i apropar la política i els afers públics als veïns i veïnes.

Una de les primeres tasques a desenvolupar per la regidoria és l'elaboració del Pla de Participació Ciutadana.

Aquest Pla ha de ser la guia que ha d'orientar la participació en el municipi, i serà acompanyat per un Reglament de Participació i per una Agenda Participativa, que establirà els principals temes a treballar de forma participativa.

La regidoria també té entre els seus objectius l'impuls del Pla Estratègic del Masnou, sobre el qual es començarà a treballar un cop finalitzat el Pla de Participació. A partir d'una diagnosi inicial es treballaran cinc grans àmbits: territori, dinamització econòmica, coneixement, benestar i administració. Les actuacions es duran a terme comptant amb la participació del conjunt de l'organització municipal i de la ciutadania.

 

Àmbits d'actuació:

 

  • Xarxa local d’entitats.
  • Civisme i convivència veïnals.
  • Gestió dels equipaments de proximitat i equipaments cívics. 
  • Relació amb les entitats veïnals. 

Temes relacionats

Responsable polític

Oficines

Seu regidoria d'Acció CívicaPlaça de la Igualtat, 108320 - El MasnouTel. 93 557 18 00participaciociutadana@elmasnou.cat
Equipament de Proximitat Els VienesosCarrer Segarra, 1208320 - El MasnouHorari De dilluns a divendres de 15 a 21 h Agost tancat