Projecte educatiu del Masnou

Al Masnou, l'educació ens mou!

Logotip del Projecte Educatiu del Masnou.

"Al Masnou, l'educació ens mou!" és el lema del Projecte educatiu del Masnou (PEM), una eina que ha de servir per convertir el Masnou en una vila educadora per a tots els seus veïns i veïnes, de totes les edats i condicions. 

Per aconseguir-ho, es vol abordar l'educació des d'una mirada àmplia i transversal, compartint esforços i mobilitzant les energies i els recursos de l'Administració, les entitats i la ciutadania. 

Tot just s'engega el procés d'elaboració del PEM, que es vol construir amb la participació de totes les persones que vulguin sumar-s'hi i dir-hi la seva en tallers, xerrades i debats.

I Fòrum Educatiu Local del Masnou

 

 

La primera edició del Fòrum educatiu local neix com a espai de trobada per debatre sobre els reptes educatius del Masnou i de connexió entre persones, espais i entitats que treballen per millorar l’educació a la Vila, amb l’objectiu principal de compartir amb la ciutadania tots aquells reptes del municipi que s’han pogut detectar en les diferents sessions de treball que s’han anat realitzant durant l’etapa de diagnosi del projecte.

 

La jornada, organitzada en col·laboració amb els grups motor i impulsor del Projecte Educatiu del Masnou comptarà amb activitats adaptades perquè hi puguin participar tots els públics i de totes les edats.

 

A més, hi haurà un espai d’acollida per a infants de 2 a 10 anys, dinamitzat per Lleureka, que es podrà sol·licitar en el moment de la inscripció.

 

Us convidem a formar part del Projecte educatiu del Masnou, assistint al Fòrum educatiu local, el dissabte 23 d'octubre de 10.00 a 13.00 h a Ca n'Humet. Inscriu-te a l'esdeveniment a través d'aquest enllaç.

 

 

DIÀLEGS SOBRE L'EDUCACIÓ

 

"Diàlegs sobre educació" és una iniciativa oberta a la ciutadania que consisteix en la difusió de vídeos intergeneracionals i interculturals en format entrevista, per mostrar tot l'aprenentatge que podem obtenir entre diferents col•lectius, siguin persones o entitats, fent èmfasi en el fet que l'educació forma part de la nostra vida diària i s'adquireix en qualsevol àmbit.

 

Si voleu participar amb els vostres vídeos, seguiu les recomanacions per a l'enregistrament dels diàlegs sobre l'educació.

 

 

Sumeu-vos al grup impulsor

Tothom qui vulgui aportar idees per fer del Masnou una vila educadora i participar en l'elaboració del PEM pot adherir-se al grup impulsor.

Per formar-ne part, només cal escriure un correu a l'adreça electrònica educacio@elmasnou.cat.

El grup impulsor es va crear en la primera jornada participativa del PEM, que es va celebrar el 12 de juny del 2021.

L'Ajuntament preveu convocar una altra jornada oberta a tothom, el Fòrum Educatiu Local, durant la tardor del 2021. Allà es presentaran les propostes i anàlisis fetes pel grup impulsor i el motor. 

Consulta tota la informació generada des del grup impulsor i relacionada amb el Fòrum al Padlet del grup impulsor.

 

Us convidem a formar part del Projecte educatiu del Masnou, assistint al Fòrum educatiu local, el dissabte 23 d'octubre de 10.00 a 13.00 h a Ca n'Humet.  Inscriu-te a l'esdeveniment a través d'aquest enllaç.

Fem-ho entre tots i totes!

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 19-10-2021 11:14