El Bar Entremans guanya l'Escuracassoles 2022

Última revisió 12-07-2022 10:36
07/07/2022

La segona edició consolida aquesta mostra gastronòmica del Masnou

 

La segona edició de la mostra gastronòmica Escuracassoles ha tingut com a establiment guanyador el Bar Entremans, que es troba al Mercat Municipal. La seva proposta va ser un platet de brandada de bacallà amb carbassa escalivada acompanyat per una copa del vi Raventós d’Alella Tina 9 de pansa blanca. Els germans Manu i David Oliver, propietaris de l’Entremans, rebran com a establiment guanyador la cullera de fusta, el guardó de reconeixement i, a més, seran la cara visible del cartell de l’Escuracassoles 2023.

Per segon any, la Festa Major va incloure aquest recorregut enogastronòmic, del 25 de juny al 3 de juliol. Hi van participar 33 establiments (restauradors i pastissers) que oferien una oferta gastronòmica de plats o dolços maridada amb vins DO Alella o vermuts del Masnou. Les persones que van tastar les propostes als establiments podien votar-los per puntuar-ne aspectes com la presentació, el maridatge, la relació entre qualitat i preu, i la proposta en general. La ciutadania que va votar-hi opta al sorteig de tres experiències enoturístiques a la Terra de la Pansa Blanca.

La mostra gastronòmica és una iniciativa de l’Ajuntament del Masnou i del Consorci de Promoció Enoturística del Territori DO Alella (Enoturisme DO Alella), i compta amb la col·laboració dels restauradors i pastissers que hi participen.

 

El Bar Entremans es troba a dins del Mercat municipal.
El Bar Entremans es troba a dins del Mercat municipal.