S'acaba el 2021

 

Acabem un any que finalitza de forma segurament poc esperada. Quan ja ens anàvem acostant al retorn de certa normalitat, tornem a estar en uns índexs de pandèmia força elevats. Malgrat que la vacunació ha avançat força, la nova variant Omicron està tenint una forta capacitat de contagi. Per això és molt important seguir les noves mesures promogudes pel Govern català, que ens posa noves restriccions. Per això és fonamental continuar avançant amb els processos de vacunació. Molts sectors ho estant passant malament, però hem de ser especialment solidaris amb els treballadors públics de la sanitat pel gran esforç que estan fent.

 

Acabem un any amb un pressupost ambiciós per aquest any 2022. Un pressupost que respon a la crisi, però sobretot amb voluntat de reactivació. Amb inversions importants pel que fa a la sostenibilitat energètica, els espais verds i la millora de l'espai públic. Iniciem un any amb projectes amb una forta càrrega de cohesió social com el projecte RADARS, de suport a la gent gran, i el Pla Educatiu de Municipi del Masnou; a més de tirar endavant els acords del pacte d'alcaldes i alcaldesses per la sostenibilitat.

 

Espero que passem tots plegats unes bones festes amb salut i que gaudim dels esdeveniments festius d'aquestes dies: tant els familiars com aquells col·lectius com a municipi. I que tinguem una bona entrada al 2022.

 

Entrades al bloc