REPTES PER A AQUESTA TARDOR

 L'Onze de Setembre sempre marca un punt d'arrencada del calendari polític. A banda dels actes organitzats per l'Ajuntament del Masnou, la Diada ha deixat palesa la persistència del moviment independentista en la seva reivindicació i que, malgrat la crisi de la COVID-19 i totes les prioritats que se'n deriven, l'amnistia i l'exercici del dret a l'autodeterminació continuen sent necessitats ineludibles. Iniciem un curs escolar que esperem que sigui amb la màxima normalitat. L’acord d'escolarització signat per l'Ajuntament amb el Departament d'Educació ha estat una bona eina per avançar.

Tenim una tardor amb molts reptes: la concreció del Pla educatiu del Masnou, l'inici del projecte Radars per a la gent gran, i el desplegament d'una agenda social i mediambiental molt important. Això caldrà concretar-ho en un nou pressupost per a l'any 2022 en què el Govern ja ha començat a treballar.

Un dels aspectes més destacables és la tasca que hem pogut fer amb el Departament de Territori de la Generalitat. La finalització del peatge de la C-32 ens obre unes oportunitats que no podem desaprofitar. Les propostes que hem anat treballant des del Govern municipal han estat incorporades al document del Govern de la Generalitat: els nous accessos a la C-32, les noves rotondes a l’N-II i, molt especialment, la pacificació d'aquesta via de ben segur que comportaran un canvi substancial al nostre municipi.

Entrades al bloc