Passem comptes amb la ciutadania

Un dels objectius primordials i més immediats de dur a terme quan em vaig estrenar com a alcalde era l’aprovació d’un Pla d’Actuació Municipal (PAM) que guiés l’acció de govern durant tot el mandat. No era fita fàcil i mai abans s’havia fet al Masnou. També tenia clar que en la seva elaboració s’havia de donar veu a la ciutadania, de manera que sobre la proposta de document s’hi van poder fer aportacions, tant mitjançant audiències públiques com a través del web municipal. El PAM 2015-2019, com sabeu, va ser finalment aprovat el mes de desembre, i és consultable a través del propi web municipal i en edició impresa.

El PAM és la translació dels programes electorals i del programa de govern d’Esquerra Republicana de Catalunya - Acord pel Masnou - Moviment d'esquerres i Convergència i Unió al dia a dia de l’administració. Un full de ruta per a assolir la màxima efectivitat de l’actuació del govern i, és clar, fer efectius els compromisos adquirits davant de la ciutadania del Masnou, que no perdem mai de vista que és a qui ens devem.

Per tot això, i ara que ja portem més d’un any d’aquest camí de quatre anys, és l’hora de passar comptes amb tots i totes vosaltres: Què hem fet l’Equip de govern en aquest any i escaig de mandat? Estem complint amb els compromisos adquirits? Quin camí ens queda per a recórrer? Hi ha actuacions que haguem de rectificar?

L’audiència pública de demà dijous, a les 19.30 hores, a l’Edifici Centre, justament pretén donar resposta a aquestes qüestions. I, com crec que he demostrat sobradament des de que sóc alcalde, vull escoltar de primera mà les vostres apreciacions, doncs són una part indestriable de la resposta. Us hi emplaço! 

Entrades al bloc