La Taula de Salut Comunitària

Presentació de la Taula de Salut Comunitària del Masnou.Divendres passat, 21 de febrer, es va presentar la Taula de Salut Comunitària davant d'una sala plena, amb molts professionals de l'àmbit sanitari i social. Aquesta iniciativa neix d'un compromís del Govern municipal amb la promoció de la salut i la millora de la qualitat de vida dels masnovins i masnovines.

Tenim reptes molt importants: posar en valor i coordinar els serveis assistencials que tenim en aquest àmbit al municipi; coordinar els diferents agents socials que hi actuen, especialment les entitats que es dediquen a promoure la salut i la inclusió social dels sectors de la població amb dificultats; fer aflorar la dependència amagada, l'impacte de l'envelliment de la població i el voluntariat de professionals disposats a col·laborar; promoure la salut amb tot un seguit de campanyes de sensibilització i activitats; i fomentar la prevenció.

Per això comptem amb excel·lents professionals que s'han posat d'acord per posar-se a treballar i col·laborar de manera desinteressada en aquest àmbit pel bé del municipi. Un grup impulsor al qual vull agrair el seu compromís: el Josep Maria Cuartero, l'Anna Carreres, la Sara Domènech, el Jordi Montero, la Mar Isnard, l'Enric Bosch, la Noemí Condeminas i la Candela Calle.

Tant la Noemí com la Candela han estat determinants per a la constitució d'aquest grup. La regidora Yulay Martínez serà qui, per part de l'Ajuntament, tindrà el paper d'impuls i coordinació amb aquests professionals. A partir d'aquesta presentació, bona part dels presents en l'acte ja s'han apuntat a col·laborar en alguns dels diferents àmbits que s’hi van exposar. Una notícia excel·lent que espero que sigui l'indicador de l'èxit d'aquesta nova experiència de participació que ara iniciem.

Entrades al bloc