La llibertat acabarà guanyant

Acte municipalista per reclamar l'alliberament dels presos i preses encausats per l'1-O. Imatge de l'Associació Catalana de Municipis (ACM).Avui he compartit l'acte al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona de suport als encausats i presoners independentistes. Aquesta setmana s'iniciarà el judici al Tribunal Suprem, una causa sense cap base jurídica sòlida, només sustentada per una decisió política instruïda per uns jutges sense cap credibilitat i duts per un ànim de venjança.

Veure el Saló de Cent ple d'alcaldes en un lloc tan emblemàtic i històric com el que representa aquest indret, bressol del municipalisme català, representa el suport del món local català a la causa de la democràcia i el dret a poder decidir el nostre futur com a poble.

Ha estat un acte emocionant que ha coincidit amb el fracàs de la manifestació d'extrema dreta a Madrid. La imatge dels dirigents polítics d'aquestes formacions representa l'amenaça de retorn al passat més fosc.

Iniciem una setmana amb el judici als nostres empresonats i encausats per defensar el dret a votar del nostre poble. Com sempre hem fet, des de la institució que represento, els mostrarem tot el nostre suport a ells i a les seves famílies. De ben segur que aquest serà un judici contra aquells que ens volen mantenir callats i volen justificar la repressió, perquè, tard o d'hora, la llibertat acabarà guanyant.

*Imatge de l'Associació Catalana de Municipis (ACM).

Entrades al bloc