Agenda local i agenda nacional

Vivim uns dies d'una intensa agenda nacional. La convocatòria del referèndum del proper 1 d'octubre és un esdeveniment històric de gran magnitud: per primera vegada podrem decidir el nostre futur com a poble. Vinc d'un dissabte molt emocionant on la gran majoria d'alcaldes ens vam concentrar a l'ajuntament de Barcelona per dirigir-nos al Palau de la Generalitat. el compromís dels alcaldes és ferm, malgrat les amenaces i l'estat d'excepció encobert a què ens sotmet l'Estat espanyol.  Comencem una setmana on passaran esdeveniments molt importants.

Però com alcalde tampoc puc abandonar l'agenda local: tirar endavant les mesures de millora de l'espai públic: la posada al dia del Parc Vallmora, la neteja d ela riera, les intenses reunions amb l'empresa concessionària de la neteja per tirar endavant una modificació del contracte que permeti introduir millores, la nova brigada de la tarda (amb els que he tingut l'ocasió de compartir unes hores de treball), les inversions pendents de SOREA o bé el tancament de la proposta del pressupost per l'any que ve. A més de l'assistència a actes tant emotius com els cinquanta anys de l'escola bressol de Cala Rita o del Club Nàutic.

Podrem fer-ho millor o pitjor però el sentit de la responsabilitat és un deure ineludible al qual ens devem en tot moment com a governants, i en el meu cas, com alcalde del Masnou compromès amb el meu poble i el meu país.

Entrades al bloc