Per optar a un habitatge protegit cal inscriure's abans al registre català de sol·licitants

Última revisió 26-05-2022 08:51
25/05/2022

L’Ajuntament del Masnou iniciarà els propers mesos el procés d’adjudicació de les dues promocions que s’estan construint

L’Ajuntament del Masnou i l’Àrea Metropolitana de Barcelona estan elaborant les convocatòries que serviran per adjudicar els habitatges protegits que s’estan construint a la plaça Nova de les Dones del Tèxtil i a la plaça de l’U d’Octubre. N’hi haurà de lloguer i de compra.

Les convocatòries especificaran els tràmits que haurà de fer qualsevol persona que vulgui optar als concursos públics que atorgaran aquests habitatge. Es crearan dues llistes de sol·licitants, una per a cada promoció. No seran excloents, en el sentit que una persona podrà figurar a totes dues. S’anunciarà el període d’admissió de sol·licituds quan s’aprovin les convocatòries.

Ara bé, qui vulgui participar-hi ha d’estar inscrit amb anterioritat i de manera efectiva (amb la resolució favorable) al Registre de sol·licitants d’HPO de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya. El fet de constar-hi és un requisit imprescindible per participar en el procés d’adjudicació de les dues promocions masnovines en construcció i de les ja existents. Cal tenir present, a més, que la inscripció al registre de l’Agència de l’Habitatge s’ha de renovar cada any.

La pàgina web municipal sobre els habitatges de protecció oficial conté més informació sobre les promocions masnovines i com optar-hi. A més, es pot acudir a l’Oficina Local d’Habitatge per resoldre dubtes. La seva adreça electrònica és habitatge@elmasnou.cat. Cal demanar cita prèvia per rebre atenció presencial, a través dels següents canals:

  • Clicant en aquest enllaç.
  • Enviant un missatge que digui “Hola” al WhatsApp de l’Ajuntament del Masnou (673 63 80 03) i seguint les instruccions.
  • Per telèfon, trucant al 93 557 17 77, de dilluns a divendres, de 8.30 a 14 h. Dijous, de 16 a 19 h (tancat quan s'escaigui en festiu o vigílies de festius). Horari d'estiu (de l'1 al 31 d'agost), Setmana Santa i Nadal (dues setmanes): de dilluns a divendres, de 8.30 a 14 h.

L’Oficina Local d’Habitatge es troba a l’edifici d’Atenció Ciutadana (c. de Roger de Flor, 23).