Obres de millora de la via pública als carrers M. J. Verdaguer i Barcelona

Última revisió 07-10-2021 10:19
07/10/2021

Durant les actuacions s’aprofitarà per substituir els col·lectors d’aigua i les canonades malmeses

El 20 de setembre, l’Ajuntament del Masnou i Agbar van iniciar les obres de millora de la vorera del carrer de Mossèn Jacint Verdaguer, on s’aprofitarà per canviar l’antic col·lector d’aigua. Aquestes actuacions de millora de la via pública són similars a les que han començat aquesta setmana al carrer de Barcelona, al tram dels números 50-56.

Les accions s’han iniciat en detectar esvorancs sota de les voreres, que són fruit de la degradació del sòl pel pas del temps i de fuites d’aigua dels antics col·lectors i que suposen un perill per a la seguretat. Està previst que ambdues actuacions estiguin enllestides a finals d’octubre.

Les millores permetran, d’una banda, substituir els col·lectors i les canonades de ceràmica per noves fetes amb PVC i, de l’altra, reparar i omplir els esvorancs per evitar que es tornin a malmetre les voreres.

Així, les obres al carrer de M. J. Verdaguer suposen un cost, IVA inclòs, de 46.635,2271 euros, mentre que les obres del carrer de Barcelona, que van ser aprovades d’urgència pel Ple de l’ajuntament després que s’enfonsés la vorera en el tram de la farmàcia, tenen un pressupost de 21.922,67 euros, IVA inclòs.