Obertes les inscripcions dels Premis Literaris Goleta i Bergantí

Última revisió 11-03-2022 11:32
10/03/2022

Es poden presentar els treballs per participar en la 43a edició d'aquest certamen infantil i juvenil fins al 25 d'abril

Enguany se celebra la 43a edició dels Premis Literaris Goleta i Bergantí de narrativa i poesia catalanes, un certamen organitzat per la Biblioteca Joan Coromines i que s'adreça a infants i joves, d'entre 9 i 18, residents al Masnou, o a alumnes d'un centre escolar de la vila.

Fins al 25 d'abril, s'hi poden presentar les obres, en les modalitats de poesia i prosa i de temàtica lliure. A més a més, els treballs han de ser individuals, escrits en català i totalment inèdits i, qui hi vulgui participar, podrà presentar com a màxim una obra per a cadascuna de les modalitats.

Els treballs presentats es classificaran en tres grups, tenint en compte l'edat de l'autor o autora de l'obra, essent el grup A per a participants de 9 a 11 anys; el grup B, de 12 a 14 anys, i el grup C, de 15 a 18 anys.

El jurat, que serà nomenat pel comitè organitzador dels premis, emetrà la seva resolució pública en el decurs de l'acte de lliurament de premis que tindrà lloc el dijous 26 de maig, a les 18.30 hores, a la Sala Joan Comellas de l'Edifici Centre.

Els premis seran els mateixos per a totes tres categories: un val per un lot de llibres per valor de 150 euros per al primer premi i un altre per valor de 75 euros, a bescanviar a la llibreria QuatreCincU d'Alella.

Podeu consultar les bases per participar en la 43a edició dels Premis Literaris Goleta i Bergantí de Narrativa i Poesia Catalanes a través d'aquest enllaç.