Oberta la convocatòria de subvencions municipals per a entitats

Última revisió 04-02-2020 09:09
03/02/2020

El 6 de març és la data límit per presentar-hi sol·licituds

L’Ajuntament ha obert la convocatòria de subvencions per al finançament d’activitats generals o esportives d’interès públic que realitzin les entitats del Masnou que estiguin inscrites com a tals al registre municipal. El període per presentar-hi sol·licituds finalitza el 6 de març.

L’Ajuntament ha programat dues sessions informatives perquè les entitats puguin aclarir els dubtes que els puguin sorgir:

 • Dilluns 10 de febrer, a les 18 h, a Can Malet.
 • Dimecres 19 de febrer, a les 19 h, a Els Vienesos.

Es poden consultar les bases i tota la informació necessària per fer les sol·licituds al següent enllaç:

L'objecte de les subvencions és el finançament d’activitats generals o esportives d’interès públic realitzades per entitats ciutadanes del Masnou en algun dels àmbits següents:

1)   Activitats generals:

 1. Civisme i participació ciutadana. Promoció del civisme i de la convivència ciutadanes, associacionisme veïnal, foment de la participació ciutadana, millora de la gestió de les entitats, formació de persones integrants o de personal tècnic.
 2. Consum. Foment i promoció del consum responsable i respectuós amb el medi.
 3. Cultura. Promoció i foment de la lectura, arts plàstiques, arts escèniques, protecció i promoció del patrimoni, lleure, festes populars i tradicionals.
 4. Ensenyament. Activitats complementàries de l'educació de la infància i el jovent, i educació en el lleure.
 5. Igualtat. Foment i promoció de la igualtat i de la no discriminació de les persones per raó de gènere.
 6. Salut pública. Protecció i promoció de la salut pública, suport i assistència a persones afectades de malalties, suport i assistència a persones amb discapacitats.

2)   Activitats esportives:

 1. Activitats de promoció esportiva de caràcter regular. Escoles d'iniciació esportiva, esport escolar i federat de base fins a la categoria juvenil; esport federat de lleure, i activitats esportives regulars no federades.
 2. Activitats esportives de caràcter extraordinari o puntual, que es realitzin fora de la programació habitual de temporada i a les quals es doni una rellevància especial.
 3. Manteniment d'instal·lacions i adquisició del material necessari per al desenvolupament de les activitats esportives esmentades.

Jornada d'entitats a la plaça Nova de les Dones del Tèxtil.
Jornada d'entitats a la plaça Nova de les Dones del Tèxtil.
Autor: Ramon Boadella.