Millores addicionals de jardineria en diversos indrets

Última revisió 06-07-2020 09:08
03/07/2020

Les darreres setmanes s’ha dut a terme una campanya d’actuacions de millora en jardineria en diversos indrets del municipi. Es tracta d’intervencions addicionals a les tasques habituals de manteniment.

Entre d'altres accions, s’han reposat plantes envellides o mortes. També s’han plantat parterres de nova creació, en alguns dels quals també s’han millorat els sistemes de reg. Alhora, s’han fet aportacions de substrat per millorar la salut de la vegetació i propiciar la retenció de la humitat al terra durant l’estiu.

Aquests treballs s’han dut a terme en parterres de l’N-II, un dels quals es troba davant l’Ajuntament. També al Monument a la Sardana (escales situades al carrer del Pintor Domènech Farré), al carrer de Roger de Flor i davant el Complex Esportiu. En paral·lel, s’ha actuat al passeig Marítim i a la platja, on s’han podat branques d’alguns dels arbres que hi proporcionen ombra. Les properes setmanes es preveu continuar fent millores de jardineria al mateix passeig Marítim, a la plaça de Lluís Companys i a la plaça Nova de les Dones del Tèxtil.