L'Escola de Música i el Centre de Formació de Persones Adultes publiquen les llistes amb barem

Última revisió 07-07-2021 08:18
06/07/2021

Avança així el procés de preinscripció i matrícula d'ambdós centres educatius per al curs 2021-2022

El Centre de Formació de Persones Adultes (CFPAM) i l'Escola Municipal de Música del Masnou (EMUMM) han publicat avui les llistes provisionals dels barems de les sol·licituds de persones que volen fer-hi estudis el proper curs. 

Es poden consultar als següents enllaços:

Les sol·licituds estan ordenades d'acord amb les puntuacions que ha rebut cada persona en funció dels barems. S'avança així en el procés de preinscripció i matrícula d'ambdós centres per al curs 2021-2022.

En aquells estudis que han rebut més sol·licituds que places disponibles es prioritzen les sol·licituds que han obtingut més puntuació. En alguns casos, caldrà fer sortejos per dirimir els empats i establir l'ordre de les llistes d'espera. 

En el cas del CFPAM, es poden presentar al·legacions al llistat provisional del barem fins al 12 de juliol. El dia 13 es publicaran les llistes definitives, si s'hi fan modificacions. El 15 de juliol es publicaran les llistes definitives de sol·licitants admesos i exclosos i en llista d'espera. La matrícula serà del 2 al 9 de setembre.

En el cas de l'EMUMM, la matrícula s'ha de formalitzar en línia (emumm@elmasnou.cat) fins al 12 de juliol.

Per obtenir més informació o aclariments sobre el procés de preinscripció i matrícula, cal adreçar-se al CFPAM o a l'EMUMM.

Audició de l'EMUMM del 16 de juny del 2021.
Audició de l'EMUMM del 16 de juny del 2021.

Enllaços