La música guanya terreny en la nova temporada de l'Espai Escènic Iago Pericot

Última revisió 14-09-2023 16:23
14/09/2023

Són diverses les actuacions musicals que integren la nova temporada de l’Espai Escènic Iago Pericot. La programació que inclou espectacles de teatre musical i concerts, comença aquest mes de setembre amb la visita de l’Escolania de Montserrat, una oportunitat única per escoltar una de les escoles de música més antigues d’Europa. La nova temporada s’estendrà fins a final d’any, quan el llenguatge universal de la música també sonarà amb en Josep Traver i en Jaume Maristany, que presentaran una nova producció exclusiva per a la sala masnovina amb Jonathan Herrero, una de les veus més potents i polifacètiques del panorama musical actual.

Tampoc hi poden faltar els espectacles destinats al públic familiar. En aquesta ocasió hi destaca una proposta escènica per a nadons i primera infància: “30 elefants sota un paraigua”. El moviment, la narració i la música d’aquesta obra teatral buscarà vincular adults i nadons en el món de les emocions amb un muntatge artísticament contemporani i un llenguatge no infantilitzat.

Quant a les propostes de teatre professional que inclou la temporada, sobresurt l’obra “Els ulls de l’etern germà”, a càrrec de La Perla 29, una de les productores més reeixides a l’àmbit teatral català. Es basa en una faula d’aires orientals de l’autor de reconegut prestigi, Stefan Zweig, que parla sobre les accions vitals, el desig, els lligams amb els altres i, en definitiva, sobre com viure en un món compartit.

Com és habitual, la programació és molt diversa, per a tots els públics, amb muntatges que han tingut una bona resposta voltant per Catalunya. A més, com sempre, no hi faltaran els espectacles fets per companyies locals, per exemple el de “3 que fan”, dirigit per la Bibiana Morales i el Víctor Sancho, dos habituals de la Festa Major del Masnou i altres escenaris del municipi.