La mostra gastronòmica Escuracassoles es farà del 25 de juny al 3 de juliol, coincidint amb la Festa Major

Última revisió 08-06-2022 08:50
03/06/2022

Un total de 33 restauradors i pastissers del Masnou oferiran plats especials i el públic podrà votar-los per participar en un sorteig

La mostra gastronòmica Escuracassoles celebra la segona edició coincidint de nou amb la Festa Major del municipi, del 25 de juny al 3 de juliol. L’Escuracassoles és un recorregut enogastronòmic per trenta-tres establiments del municipi que presentaran durant aquests dies propostes gastronòmiques especials i maridades amb vins de la DO Alella o vermuts masnovins.

El programa de l’Escuracassoles 2022 recull l’oferta completa de les propostes que s'hi podran degustar. Les persones que tastin els plats i dolços de l’Escuracassoles podran votar-los, mitjançant una butlleta que trobaran a l’establiment i amb la qual podran puntuar aspectes com la presentació, el maridatge, la relació entre qualitat i preu, i la proposta en general. Totes les persones que lliurin les butlletes participaran en el sorteig d’invitacions en diferents experiències enoturístiques. 

L’establiment més votat també veurà reconegut el seu bon ofici gastronòmic. És el cas de La Picaña Burguer, el restaurant que va guanyar la primera edició de l’Escuracassoles, l’any passat. Per aquest motiu, Hicham Khammali és la imatge del cartell de l’Escuracassoles 2022, creat per la dissenyadora masnovina Cristina Belles. Ja falten poques setmanes per saber qui protagonitzarà el cartell de l’Escuracassoles de l’any que ve.

El programa es distribuirà a totes les llars de la vila, dins l’edició de juny de la revista El Masnou Viu, un número especial dedicat a la Festa Major. També es podrà trobar al web www.escuracassoles.cat, si bé s’actualitzarà els propers dies, ja que el contingut que presenta a dia d’avui és encara el de l’Escuracassoles 2021.

La mostra gastronòmica és una iniciativa de l’Ajuntament del Masnou i del Consorci de Promoció Enoturística del Territori DO Alella (Enoturisme DO Alella), i compta amb la col·laboració dels restauradors i pastissers que hi participen.

 

Escuracassoles 2022, cartell.
Escuracassoles 2022, cartell.