La Diputació i l'Ajuntament fan balanç del treball conjunt en matèria de Joventut

Última revisió 01-03-2022 09:21
25/02/2022

Javier Silva, diputat delegat de l’ens supramunicipal i alcalde de Polinyà, visita el Masnou

Javier Silva, diputat delegat de Joventut de la Diputació de Barcelona i alcalde de Polinyà, ha protagonitzat aquest matí una visita institucional a l’Ajuntament del Masnou. L’ha rebut l’alcalde del Masnou, Jaume Oliveras, acompanyat d’altres membres de l’Equip de Govern: Sílvia Folch (primera tinenta d’alcaldia), Ernest Suñé (segon tinent d’alcaldia i regidor de Relacions Institucionals), Maria Llarás (quarta tinenta d’alcaldia i coordinadora de l’Àrea de Comunitat i Persones) i Sergio González (regidor de Cicles de Vida). També ha participat en la trobada Oriol Fernández, cap de l’Oficina del Pla Jove de la Diputació de Barcelona i exregidor de l’Ajuntament del Masnou.

En signar al Llibre d’Honor de la vila, Silva ha posat l’accent en l’esforç conjunt que fan les dues administracions per proporcionar serveis a joves i que puguin tenir oportunitats. Aquest fet ha esdevingut més rellevant que mai, segons Silva, pels estralls causats per la pandèmia. El diputat ha aprofitat, a més, per refermar el compromís de la Diputació i de l’Oficina del Pla Jove en l’aportació de recursos “per tal que aquesta generació de joves tingui present i futur”. De fet, ha avançat que en breu es presentaran nous programes que se sumaran als que ja presta l’ens als ajuntaments de la demarcació, tant de caràcter tècnic com econòmic.

Des de l’Ajuntament, a més d’esmentar el Pla local de joventut que es va aprovar fa prop d’un any, s’ha fet un repàs de les polítiques i els serveis que es duen a terme al municipi. També s’ha incidit en la reobertura de l’Espai Jove Ca n’Humet, la primavera de l’any passat. Més enllà de reprendre l’activitat, un cop superades les primeres etapes de la pandèmia, a Ca n'Humet s'han ampliat notablement els serveis i les activitats a l’abast del jovent masnoví. El diputat delegat ha pogut comprovar-ho de primera mà, perquè l’Espai Jove ha estat la darrera etapa de la seva visita institucional al Masnou.