Ja es pot llegir 'El Masnou Viu' de setembre

Última revisió 20-09-2021 10:27
17/09/2021

Ja es pot llegir el número 133 d'El Masnou Viu, el d'aquest mes de setembre. Durant els propers dies se'n distribuiran exemplars en paper a totes les llars masnovines.

En aquesta edició, el tema principal de la portada són els actes que s'han dut a terme al Masnou per celebrar la Diada Nacional de Catalunya. També s'hi destaca que l'Ajuntament ha elaborat un avantprojecte de reurbanització per convertir el Camí Ral en un veritable passeig, així com l'aprovació inicial de l'expropiació del pati del Casino per fer-hi una plaça pública i l'inici del curs escolar.

Mar Isnard, responsable d'infermeria de l'Atenció Primària a l'Àrea Metropolitana Nord, és la protagonista de l'entrevista d'aquest mes. La secció "Punt de Trobada" està dedicada a l'Associació Cistella Verda.

Com en totes les edicions, els grups municipals expressen les seves opinions i anàlisis a la secció Tribuna Política. Entre d'altres continguts, també s'hi pot trobar l'agenda, que recull diversos actes programats durant les properes setmanes, així com informació de servei. 

Portada d''El Masnou Viu' 133 (setembre 2021).
Portada d''El Masnou Viu' 133 (setembre 2021).