Es reprèn el servei de renovació del DNI al Masnou

Última revisió 24-09-2020 08:12
23/09/2020

 

 

Aquest mes de setembre, la Policia Nacional ha reactivat el servei de renovacions del DNI, que va quedar suspès el passat mes de març amb motiu de la crisi sanitària de la COVID-19. El servei s'ha reprès amb les renovacions ja concertades que no es van poder realitzar i ara ja es poden demanar cites per al proper mes d'octubre.

Les persones interessades a renovar el DNI han de trucar al telèfon d'Atenció ciutadana (93 557 17 77), de dilluns a divendres de 9 a 14 h, o els dijous, de 16 a 19 h, i se’ls inclourà a la llista de peticions.

Es recorda que les cites són limitades (30) i que es donaran, prioritàriament, a la gent gran i a les persones amb mobilitat reduïda. Si no s’exhaureixen, es donaran a la resta de persones interessades.

Les renovacions es faran el dia 21 d’octubre a l’equipament Els Vienesos (carrer de la Segarra, 12) i les recollides seran el 27 d’octubre en aquest mateix equipament.

Només es donaran dues cites per persona i tenen prioritat les persones empadronades al municipi, que s’hauran d’acreditar amb el DNI original.