En marxa les obres per connectar els dos trams del carrer de Montevideo

Última revisió 19-11-2020 08:11
18/11/2020

La urbanització del tram que manca d'aquesta via, entre el parc de Vallmora i el pavelló d’esports, millorarà la mobilitat als barris de la zona

Aquesta setmana han començat les obres d’urbanització d’un tram del carrer de Montevideo fins ara inexistent. Concretament, a l’espai que hi ha entre el parc de Vallmora i la nau nova del Complex Esportiu. I és que és un carrer interromput, tallat a partir de la seva intersecció amb el carrer de Maria Canaleta.

La urbanització d’aquest tram permetrà la connexió amb l’altre extrem del carrer de Montevideo i, per extensió, amb el de Califòrnia, a l’altra banda del pavelló d’esports. De fet, aquesta acció permetrà millorar la mobilitat a bona part del municipi. No en va, serà considerat un carrer de pas prioritari, ja que permetrà estalviar la volta que actualment han de fer els vehicles a través de carrers cèntrics del Masnou per moure’s entre els barris que hi ha a banda i banda del parc de Vallmora.

S’espera que les obres estiguin enllestides dins el primer trimestre del 2021. La creació d’aquest nou tram requereix una inversió de 320.229,04 euros. Els treballs els duu a terme l’empresa Rogasa. S’hi fa la urbanització completa, incloent-hi el clavegueram i l’enllumenat públic. El nou tram comptarà amb una vorera accessible i una trentena de places d’aparcament en semibateria, que donaran servei al veïnat i als usuaris i usuàries del Complex Esportiu.