El Masnou acull aquest dissabte els concerts de la final del 18è Concurs de Música Jove Maresmusic

Última revisió 07-10-2022 08:18
06/10/2022

Tindran lloc a partir de les 19 h, a l’Espai Escènic Iago Pericot (Ca n’Humet)

El Masnou acull enguany els concerts de la final del Concurs de Música Jove Maresmusic. Tindran lloc aquest dissabte, 8 d’octubre, a l’Espai Escènic Iago Pericot (carrer de Fontanills, 77).

L’entrada és lliure. A les 18.30 h s’obriran les portes de la sala, per tal que a les 19 h, hora d’inici dels concerts, tot estigui a punt. Abans, a les 17.30 h, hi haurà una xerrada oberta a tothom, en la qual participaran membres del jurat i dels grups finalistes.

Finalistes

Susi Abanades (Tiana)

Elo i Gege (Cabrils)

El Ventilador (Cabrils)

Max i Pau (el Masnou)

Marina Canet (Mataró)

Es poden escoltar totes les propostes al web http://maresmusic.cat/, així com les de la resta dels grups que es van presentar al concurs i que van superar la primera validació, feta per personal tècnic dels ajuntaments que organitzen el Maresmusic. Són, en total, tretze propostes musicals. S’ha d’assenyalar que Alex Cortés, de Vilassar de Mar, va ser escollit com un dels cinc finalistes. Com que no té disponibilitat per actuar el 8 d’octubre, el jurat ha seleccionat un dels dos grups de reserva per ocupar el cinquè lloc de la final, tal com preveuen les bases del concurs.

Premis

Després dels concerts, cap a les 22 h, es farà l’entrega dels premis. Són els següents:

 • Premi consistent en la gravació audiovisual d’un concert en directe en un estudi o plató de TV o gravació d’un videoclip fora d’estudi, valorat en 2.000 euros.
   
 • Premi consistent en la participació en una fira professional amb assessorament i acompanyament d’una empresa del sector per donar suport al management, valorat en 500 euros.
   
 • Premi consistent en la contractació remunerada en un festival de música itinerant de Catalunya, per un valor de 400 euros.
   
 • Premi consistent en l’adquisició de material musical, per un valor de 500 euros (deliberació per votació popular).
   
 • Premi local a la millor proposta de cada municipi organitzador, dirigit a grups o solistes participants residents en alguna de les poblacions organitzadores. És un premi a la millor proposta musical de cada municipi, encara que no sigui seleccionada per a la fase final del concurs. El premi consisteix en una actuació remunerada a les festes majors o cicle municipal de Cabrils, el Masnou, Montgat, Tiana, Tordera i Vilassar de Mar, a la millor proposta presentada a la localitat, per un valor de 600 euros.

El total de grups que s’han presentat enguany representen aquestes poblacions: Cabrils, el Masnou, Vilassar de Mar, Tiana, Premià de Mar, Mataró, Sant Andreu de Llavaneres, Arenys de Munt, Pineda de Mar i Palafolls.

El jurat que ha seleccionat els finalistes són: Blanca Cereceda (professora de música de l’Escola Municipal de Música del Masnou), Maïa Vidal (artista americana establerta a Catalunya) i Edu Esteve (artista i concursant del programa de TV3 Eufòria).

El Maresmusic és un concurs organitzat pels ajuntaments de Cabrils, el Masnou, Montgat, Tiana, Tordera i Vilassar de Mar.

Maresmusic 2022. Cartell dels concerts al Masnou.
Maresmusic 2022. Cartell dels concerts al Masnou.